Daily Paper 'De nieuwe mode trend' nu verkrijgbaar bij Match Laren!

Daily Paper heeft één van de hotste dameskledingcollecties van het moment. Voor sportieve streetwear met een eclectische twist ben je bij dit merk helemaal aan het juiste adres. Daily Paper biedt zowel stoere hoodies als oversized T-shirts en sexy cropped tops waar dames naar hartenlust mee kunnen mixen en matchen. Of kleed jij je in een monochroom Daily Paper trainingspak? Deze trend uit de jaren ’80 en ’90 is weer helemaal terug van weggeweest!

Centraal in de collectie staat het inmiddels iconische Daily Paper logo. Dit logo prijkt zowel op de T-shirts als de Daily Paper hoodies. Daarnaast maakt het Daily Paper logo onderdeel uit van het design van de populaire Daily Paper damesbroeken. Deze trackpants zijn namelijk gesierd met een logo taping over de lengte van de broekspijpen.

Daily Paper begon in 2008 als een blog en werd in 2011 een modemerk. Het merk is in de wereld geroepen door de vrienden Hussein Suleiman, Jefferson Osei en Abderrahmane Trabsini. Alle drie de mannen hadden geen enkele ervaring in de mode-industrie. Maar met hun onuitputtelijke doorzettingsvermogen en passie hebben ze Daily Paper binnen korte tijd doen uitgroeien tot hét streetwear label van het moment. De drie vrienden zien hun modemerk als de ideale kans om hun Afrikaanse roots onder de aandacht te brengen. Iedere collectie heeft namelijk een Afrikaans thema en ook in de ontwerpen zitten verwijzingen naar hun heritage verwerkt. Zo draagt het merk Daily Paper bij aan een andere perceptie van Afrika.