Sneaker voor dames

April 19, 2022

 De meeste mensen hebben het populaire citaat "Kleren maken de man" gehoord en om dat citaat hier tegen te gaan, is er nog een "Schoenen maken de vrouw". Vrouwen hebben erg drukke dagen met veel activiteiten en gelegenheden en er zijn schoenen voor juist die gelegenheden. Dit schoenen assortiment gaat van de klassieke tennisschoen tot de slingback met spitse neus.

 

Sneakers en dames sneakers klittenbandsluitingen geven intensiteit en een lange levensduur

 

Klassieke sneakers voor dames bestaan ​​al sinds de uitvinding van rubber en zijn sindsdien enorm geëvolueerd. Sneakers bestaan ​​uit een rubberen zool met schoen koorden die aan de voorkant worden gestrikt om te strikken. 

 

Deze schoenen komen het beste tot hun recht in een omgeving die is gecreëerd voor lichaamsbeweging of fysieke fitheid. Schoenen met klittenbandsluiting hebben rubberen zolen, maar er komt een stuk stof over de voorkant van de schoen, een lus door een gat en weer terug en haak de schoen dicht met klittenband. Deze schoenen zijn geschikt in een meer casual setting van wandelen of dagelijkse activiteiten.

 

Veterschoenen en Mary Janes voegen een beetje elegantie toe aan de dag

 

Veterschoenen zijn dikke schoenen die eruitzien als laarzen, maar een verhoogde hak en een veter aan de voorkant hebben. Deze schoenen zijn geschikt voor dagevenementen die een minder casual look vereisen. 

 

De hakken op veterschoenen kunnen variëren en dat geldt ook voor de veter styling van de voorkant. Mary Janes zijn platte schoenen met een stevige rubberen basis, de bovenkant van de schoen is open en is verbonden door een riem die over de opening komt en vastklikt aan een knoop aan de andere kant van de schoen. 

 

Mary Janes zijn geschikte schoenen voor vrouwen en kunnen ook worden gebruikt in allerlei soorten dagfuncties. Deze schoenen worden goed gedragen met lange rokken en jurken.

 

Muilezels en slingbacks zetten de beste voet van een vrouw naar voren

 

Muiltjes zijn platte schoenen die geen bedekking hebben voor de hiel en accenten op het voorste deel van de schoen richting de teen. Afhankelijk van het evenement of de gelegenheid kunnen muilezels zonder hak of met zeer hoge hak worden gekocht. 

WOMAN DESIGNERS SHOES