Modetrends 2022 voor mannen en vrouwen.

Modetrends voor de lente 2022-onze gids voor winkelen voor het nieuwe seizoen
Geef je humeur, je zelfvertrouwen en je stijlreferenties een boost met de nieuwste modetrends 2022
De modetrends die 2022 te bieden heeft, zullen je garderobe nieuw leven inblazen. Het is de laatste jaren een moeilijke weg geweest als het op stijl aankomt, maar de mode is terug met een kleurrijke knal en we zijn er helemaal voor.

Dit is het moment om je lentestijl te ordenen. Als het gaat om nieuwe seizoenstrends, is het de kunst om uit te zoeken welke stijlen je in je bestaande capsulegarderobe kunt weven. Dit helpt om je garderobe rudiments, zoals je beste jeans of beste blazer, op te frissen en ze een directioneel gevoel te geven. Met een terugkeer naar gelegenheden en reizen, is onze beste loungewear eindelijk gedegradeerd en we zijn enthousiast over de golf van nieuwheid die zowel developer-als straight-to- request-merken heeft overspoeld.
Van Londen tot Parijs, of je nu houdt van Britse kledingmerken zoals Burberry of Franse kledingmerken zoals Chanel, de SS22-landingsbanen waren gevuld met creatieve en felle kleurenkleding, iets dat de afgelopen jaren ontbrak in onze kasten. De enige vraag die overblijft, na zo lang gekleed te zijn, is durven we ze te dragen?

"Vergeet niet dat je geen exacte outfit hoeft na te maken die op de modellen te zien is", zegt Paula."De modeshows zijn er om je te inspireren, dus neem stukken van de looks die je het leukst vindt en weef ze eerst subtiel in je bestaande garderobe."
Er wordt gedacht dat deze nieuwe golf van gewaagde dressing tot stage is gekomen als gevolg van de pandemie, die ontwerpers hebben gebruikt om hun creatieve spieren te buigen."Trends komen vaak naar voren als een reactie op deze politieke, sociale en economische problemen", zegt Katie,"De gewaagde, extravagante stukken die we op de start-en landingsbanen van 2022 zien, zijn hoogstwaarschijnlijk een reactie op de beperkingen waar we allemaal mee te maken hebben gehad. van de pandemie.


Door het gewaagde, het kleurrijke en alles wat sprankelt te vieren, bieden ontwerpers een vorm van escapisme, waardoor mensen iets positiefs kunnen omarmen door hun esthetiek.

Overweeg uw opties zorgvuldig en denk verstandig na over wat u koopt. StitchFix heeft ontdekt dat 83 van zijn klanten warder artikelen van hogere kwaliteit wil kopen om bewuster te winkelen. Ga weg van de'een keer dragen'-cultuur door dit te gebruiken om je stijl te sturen, en kies voor stukken waar je van zult leren houden en die je keer op keer zult dragen in verschillende outfits en iteraties. Je kunt ook de beste duurzame kledingmerken onderzoeken, die bewust fashion-forward stukken ontwerpen die een lagere impact op het terrain hebben. En als u uw nieuwe garderobe wilt financieren, kunt u leren hoe u uw kleding online kunt verkopen en de oude kunt verwisselen voor de nieuwe.
Dit zijn de grootste lentemodetrends die je in 2022 kunt ontdekken.

1. KLEUR VAN BOVEN NAAR TEEN
Modellen op cawalk die van top tot teen heldere kleuren dragen om modetrends 2022 te laten zien

Dior/ Christian Siriano/ Versace

Vergeet bruin, neutrale tinten of klassieke crèmes, de modekleurentrends van 2022 hebben alles te maken met kleur. Modellen die voor Christian Dior en Versace liepen, waren van top tot teen te zien in felle kleuren die dinkum een statement maken."De koningin is al jaren bezig met kleurblokkering, nu is het tijd voor ons allemaal om ons humeur een boost te geven met gedurfde tinten", zegt Paula Moore, modedirecteur voor vrouw en huis." Begin met een fel accessoire, zoals schoenen of een tas, en voeg dit toe om eruit te zien waar je je prettig in voelt.”

Vanaf dit punt krijg je meer zelfvertrouwen, legt ze uit"Je kunt gemakkelijk een hele look opbouwen. Fuchsiaroze en Kermit-de-kikkergroen complimenteren alle huidtinten, dus waarom zou je niet een pak proberen waarmee je moeiteloos van dag naar nacht kunt gaan."
WAT TE KOPEN

Gedurfde schoenen en tassen ga de trend in met gekleurde hakken of opvallende arm-snoepjes. Ze fleuren een little black dress meteen op of geven je jeans wat redundant's. Als je dinkum wilt vertakken, probeer dan ook de kleuren te laten botsen. Blauw en groen of oranje