Over Match Laren

Match is in 1978 ontwikkeld vanuit een wil, een wil om een fysieke winkel tot stand te brengen met een uniek concept. Een concept waar high-end fashionmode en high-end sportmode elkaar ontmoeten. De eerste Match-winkel is geopend in Leiden met collecties voor tennis, ski, fitness en modecollecties met een duidelijke sportieve achtergrond.

In 1993 opent Match een nieuwe winkel in hartje Laren (Het Gooi). Vanaf dat moment, is Match al meer dan 28 jaar één van de meest toonaangevende multi-brand stores in Nederland.

Door de jaren heen is het concept van Match ontwikkeld en veranderd aan de hand van de klant zijn wensen en de ontwikkelingen in de mode-industrie. Van sportkleding en sportfashion, naar hoogwaardige fashioncollecties en collecties met een sportieve touch. Met een oplettend oog voor de ontwikkelingen in de mode-industrie en een innoverende houding, blijven wij onze klanten verrassen met de mooiste, meest hoogwaardige en exclusieve collecties.

Match staat voor een onvergetelijke ervaring, aan de hand van onze unieke één op één service in de winkel van onze hoogopgeleide en ervaren verkopers. Ook online staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Samen zorgen wij ervoor dat uw ervaring onvergetelijk is. Daarnaast blijven onze artikelen zorgen voor een blijvend fijn gevoel. 

 

Openingstijden                                                    

Maandag:                                                            
13.00 - 18.00                                                         
Dinsdag tm vrijdag:                                            
09.45 - 18.00                                                        
Zaterdag:                                                             
09.45 - 17.30
Zondag: gesloten
Koopzondag:
elke 1e zondag van de maand:
13.00-17.00 

 

Contact

Brink 11-13-15
1251 KR Laren
Web@matchlaren.nl
Tel: 035 531 2715