Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Alle pakketten van Matchlaren worden verzonden met Postnl. Woon je in Laren (NH) of in een van de directe buurgemeentes? (Blaricum, Eemnes, Hilversum of Huizen?  Dan kunnen we het ook bij je thuis komen brengen.
En je kunt je bestelling natuurlijk ook ophalen in onze winkel in Laren.

Maak je keuze voor de bezorgmethode op het betaalscherm bij je bestelling en wij zorgen dat het in orde komt.

Zodra het pakket per PostNL is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code.

Gratis verzenden binnen Nederland bij bestellingen met een totaalprijs
van meer dan € 100,-

MatchLaren levert aan klanten binnen Nederland. De verzendkosten binnen Nederland  zijn gratis vanaf € 100 voor alle bestellingen.

Verzenden met Track & Trace
We verzenden alle  PostNL bestellingen met Track & Trace code. We versturen naar het bij de bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail een bericht.

Niet thuis?
Was je niet thuis toen de bezorger bij je aan de deur stond? Je ontvangt bericht van PostNL over een nieuw bezorgmoment.

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel in Laren (NH). Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je ontvangstbevestiging en of factuur mee naar de winkel. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. .

Vragen over het bezorgen van een bestelling?

Mail naar webshop@matchlaren.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.